Opbevaring helt simpelt

På ingen tid blev Marie Kondo en kæmpe stjerne, fordi Netflix valgte at filme en dokumentar om hende. Så pludselig er alle begyndt at sætte mere pris på alt det, som de har købt til deres hjem. Samtidig med at de har fået mere plads i hjemmet. Hvis du ikke allerede kender til Marie Kondo, så er hun en japansk indretningskonsulent. Hun hjælper simpelthen mennesker med at få overskud ved at fjerne rod fra deres liv.

Der er mange måder at indføre Marie Kondo metoden på. Det er en god idé at benytte muligheden for opbevaring af alt, som du kun benytter en gang i mellem. Her er det en god idé med et opbevaringsrum til en billig pris.

Marie Kondo metoden kan alle indføre i deres liv ved at gøre følgende:

  • Gennemgå alt du ejer.
  • Hvilke følelser giver genstande dig?
  • Læg dit tøj pænt sammen.
  • Gem sæsontøj i kasser.
  • Drop unødvendige møbler.

På mange måder handler det om, at du skal tage stilling til alle dine ejendele. Det er svært at skille sig af med noget, som du har købt, fordi det fortæller dig en historie om dit liv. Hvis du har noget kunst, så er det helt sikkert en historie bag det. Det kan være, at du købte det, da du var på ferie i Kolding.

Få styr på dit liv Marie Kondo style

Marie Kondo fokuserer meget på, at vi skal være glade for vores ejendele. Hvis man er anti-kapitalist kan det virke som en underlig følelse, men det giver faktisk god mening.

For alt du har købt, betyder noget for dig. Så en simpel øvelse er, at du tager en genstand op og mærker, hvordan du har det med den. Hvilken historie fortæller genstanden dig?

På den måde har du finder du ud af, hvad du skal gemme og hvad du skal smide ud. For hvis du har en genstand, som ikke fortæller dig noget, så er det, fordi du ikke går op i den. Her er der ingen grund til at gemme genstanden.

Hvis du har noget, som du har følelser for, kan det være en god idé at gemme genstanden i dit hjem, så du altid kan tage den frem og kigge på den. Det kan være, hvis du har en figur, som du har fået af nogen, som du godt kan lide. Det kan være en lille nøglering, som du fik af din kæreste, da I var på ferie første gang. Det smukke ved følelser til ting er, at de har betydning for os uanset pris.

Vil du gerne vide hvad der sker nær det nye hjem, så se med her eller søg efter andre online begivenhedskalendere.

Få et opbevaringsrum

Du kan godt have noget i dit hjem, som du bruger engang i mellem, men som giver dig unødvendig stress. Det kan være dine vintermøbler, som du er træt af at glo på hele året rundt.

Her kan du sende dem i opbevaring og så kan du finde dem frem, når du har behov for det. På den måde behøver du ikke købe nye havemøbler hele tiden, men du behøver kun se på dem, når du skal benytte dem.

Mere om opbevaring i Aalborg her.

Skriv et svar