Sådan kommer du af med rod i hjemmet

Det er de færreste, der aldrig har prøvet at have rod i hjemmet. Hvad enten det er børnenes skyld, eller om du har slæbt for mange ting med hjem uden at skille dig af med det gamle. Måske har du bare glemt at rydde op? Eller også nænner du ikke at smide dine ejendele ud. Så kan du med fordel gemme dem væk, til de engang igen kan bruges af dig selv eller andre. Det nemmeste er at opbevare dine ejendele et sted, hvor de kan stå sikkert og trygt. Her får du et par gode løsninger til at komme af med rod i hjemmet.

Den lette løsning

Løsningen på rod hedder næsten altid ”oprydning”. Men der er flere måder at gøre dette på. Hvis du gerne vil beholde dine ting frem for at smide dem ud, bør du finde et sted at opbevare dem. Den lette løsning skal findes i hjemmet. Har du garage eller skur til rådighed, så kan disse huse dine ejendele. Ved at bruge din garage eller dit skur, kan du faktisk spare penge og tid i modsætning til at leje et depotrum.

Fordelene ved at anvende skur eller garage til opbevaring inkluderer:

  • Billig leje – du anvender rum, som du allerede har adgang til, og du kan derfor spare penge ved ikke at skulle leje dig ind i et depotrum for at opmagasinere dine ejendele.
  • Let tilgængelighed – du har altid dit depotrum ved hånden, hvis du anvender garagen eller skuret. Derfor kan du også hente dine møbler eller ejendele ind i hjemmet igen, hvis du får brug for dem. Det kan f.eks. være i forbindelse med en fest eller mange gæster i hjemmet.
  • Du ved altid lige præcis, hvor dine ting befinder sig. Derfor kan du også være sikker på, at sikkerheden er helt i top, fordi du selv styrer denne.

Vær opmærksom ved opbevaring i garagen eller skuret

Selvom der er gode fordele ved at anvende dit skur eller din garage til opbevaring, så bør du også være opmærksom på, at temperaturudsving og luftfugtigheden kan spille ind. Er dit skur eller din garage utæt, så risikerer du at luftfugtigheden stiger, og dette kan resultere i ødelagte møbler og jordslået tøj. Sørg derfor altid for, at garagen eller skuret er tæt og vedligeholdt, så du kan anvende disse til opbevaring af dine ejendele.

Den sikre løsning

Er du usikker på, om garagen eller skuret kan bruges til opbevaring? Så kan du selvfølgelig altid leje dig ind på et depotrum. Her kan du være sikker på, at du får al den plads, du skal bruge til dine ejendele. Derudover kan du være helt sikker på, at sikkerheden er i top, selv når du ikke er i nærheden. Depotrum overvåges nemlig langt de fleste steder, og dine ejendele er derfor i sikre hænder langt væk fra ubudne gæster. Depotrum kan findes i mange store byer i Jylland som f.eks. Aalborg, Aarhus og Kolding, og du kan derfor være sikker på, at du altid har depotrum i nærheden.

Hvordan er gulvet?

Er gulvet sikret mod fugt nedefra? Uden en fugtspærre vil Holmegårdssten (eller andre belægningssten), betongulve o.l. tillade at fugten trækker op fra jorden og gør de opmagasinerede ting fugtige. Er der ikke en fugtstpærre i gulvet kan du i stedet leje et professionel depotrum, eller du kan renovere garagen med nye fliser (
https://www.fc-beton.dk/fliser_522.html ) eller med et nyt betongulv, hvor det er bygget op med en fugtspærre.

Skriv et svar