Bogholderi

Et bogholderi er en funktion, hvor virksomhedens strøm af økonomiske transaktioner håndteres. I forbindelse med varetagelsen af bogholderiet er det en god ide at have styr på de grundlæggende bogføringstermer og generelle krav herunder moms- og skattemæssige regler.

Vil du hellere bruge din tid på din personlig drevne virksomhed eller selskab, og hermed udnytte dine kompetencer dér, end at varetage bogholderiet og holde dig ajourført med nye lovgivningsmæssige ændringer? Er du en af dem, hvor bogholderi og regnskab blot er en administrativ opgave der skal overstås og som indimellem bliver udskudt. – Så kan du eventuelt tage kontakt til RéVision+ som gerne står klar til at varetage dit bogholderi og regnskab.

Vi håndterer alt indenfor bogføringspligt, bogføringssystemer, registreringer og dokumentation, opbevaring af regnskabsmateriale samt offentlige myndigheders adgang til regnskabsmaterialet. Ligeledes assisterer vi med skatte- og momsmæssig rådgivning, udarbejdelse af regnskab, udarbejdelse af skattebilag, selvangivelse, omstruktureringer, personlige årsopgørelser med videre. 

RéVision+ har kontorer i Aars, Aalborg, Viborg, Aarhus, Faaborg, Bjerringbro og Randers. Så hvis du enten står og mangler en godkendt revisor, revisormedarbejder eller erhvervsservicemedarbejder til at varetage dit bogholderi eller blot har et spørgsmål i forbindelse med bogføringen, herunder oprettelse af kontoplan, opsætning, debet- kredit, debitormodul, kreditormodul, momsfradrag, skattefradrag med videre, sidder der altid kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig lokalt fra de enkelte kontorer.

Hos RéVision+ har vi ligeledes forskellige abonnementsløsninger, som tilpasses netop dine behov og virksomhed. Så er du træt af at få en regning hver gang du ringer til din revisor? Eller er du træt af at bruge din tid på regnskab og ikke din virksomhed? – Har vi løsningen! Du ringer blot til 88 44 77 99 så kigger vi gerne på det, og tager et møde samt på den baggrund sender vi et uforpligtende tilbud.

Se også her

Skriv et svar