Container til erhverv og privat

Uanset om du er privatperson eller en virksomhed, kan det af og til være nødvendigt med mere opbevaringsplads. Hertil kan du leje en opbevaringscontainer på enten 20 fod eller 40 fod, hvis du har brug for rigtig god plads. Alt efter, hvor du eller din virksomhed er bosat, kan du finde containerudlejning i flere danske byer. Her kan blandt andet nævnes byerne: Aalborg, Aarhus Hjørring, Kolding, Esbjerg eller Odense. Det er dermed muligt at leje en container tæt på, hvor du bor. Det gør det hele lidt nemmere.

Container tæt på dig eller din virksomhed

En container kan bruges i flere forskellige situationer og til opbevaring af forskelligt inventar. Både som privatperson og virksomhed kan du opbevare alt det, du eller I ikke længere har plads til eller bruger så tit. Heri kan I opbevare stort set alt lige fra værktøj til møbler og virksomhedens varer. Det er derfor en smart løsning.

Der kan være flere grunde til at behovet for den ekstra opbevaringsplads opstår. Det kan for eksempel være:

  • At du skal flytte til en anden bolig og har brug for en flyttecontainer
  • Du er ved at renovere dit nuværende hjem og mangler et sted at have dine ejendele
  • Din virksomhed skal flytte i andre lokaler og skal have opmagasineret sine kontormøbler
  • Din virksomhed har brug for et sted til at opbevare sine varer

Uanset grunden kan den ekstra plads til opbevaring være en stor hjælp i en længere eller kortere periode. Det er praktisk, men det er samtidig også super nemt. Og det bliver kun nemmere af, at containeren kan leveres direkte til din private adresse eller til virksomhedens adresse. På den måde kan du opbevare dine ting et andet sted, men stadig være tæt på dem. Hvis du derfor kommer i tanke om en genstand, du mangler, kan du hurtigt smutte ud i containeren efter den. Herved adskiller denne smarte løsning sig fra for eksempel lagerhoteller, hvor dine ejendele er opmagasineret i et lagerrum. Når du ikke har brug for den ekstra opbevaringsplads mere, henter udlejningsstedet den nemt igen.

Hvilken størrelse har du brug for?

Når du lejer en container, kan du udover forskellige typer også vælge mellem forskellige størrelser. En standardcontainer kaldes normalt en 20 fods container. Med den størrelse har du som regel plads til det meste, og størrelsen opfylder af samme grund de flestes behov for opbevaringsplads. Hvis dine ejendele ikke må få fugt eller være udsat for kondens, kan denne størrelse også fås med isolering. Det betyder, at pladsen inden i containeren bliver lidt mindre. Til gengæld står dine ejendele dog et tørt og sikkert sted.

Hvis 20 fod ikke er nok til alle dine eller virksomhedens ejendele, er det også muligt at få en 40 fods container. Med denne store størrelse er du sikker på at kunne opbevare alt, hvad hjertet begærer. Du skal dog være sikker på, at du har plads til den på din eller virksomhedens adresse.

Skriv et svar