Bo småt ved hjælp af opmagasinering

Hvis du læser med på engelske hjemmesider, har du måske hørt om begrebet tiny housing. Det er blevet en kæmpe bølge, hvor man får meget ud af utrolig lidt plads. Det er en modkultur til, at amerikanere altid skal have kæmpe huse. Danskere er dog nogle af dem i Europa, som laver de største nye huse, men også herhjemme ser vi en modkultur blandt nogle unge, som ikke går op i at bo stort.

Det er ikke helt tiny housing, men det handler om, hvordan man kan bo mindre og stadigvæk have adgang til de samme muligheder. En billig løsning til det er, at man finder self storage til en fornuftig pris og på den måde betaler man markant mindre, end hvis skulle have samme plads i en bolig.

Det skyldes især, at man på et lager udnytter alt den plads, som man har. I et hjem stabler du ikke alt helt op til loftet. Men det kan du ligeså godt gøre på et lager.

Du bør du overveje, når du skal finde et sted til opbevaring:

  • Hvordan er deres udluftning?
  • Hvordan er sikkerheden?
  • Kan du få lov at op- og nedgradere?
  • Kan du slippe for binding?

Alle disse punkter er noget, som du bør gå op i.

Find et godt lager med god lugt

Hvis du gerne vil bo billigere, fordi du hellere vil bruge dine penge på andre mere spændende tiltag som at rejse mere, så bør du finde et godt sted til opmagasinering af alt fra tøj til møbler.

Når det kommer til dit tøj, bør du vælge et sted med en god luft, for ellers får du aldrig lyst til at tage dit tøj på igen. Det er ikke, fordi du skal have alt dit tøj der, men du skal have alt fra jakkesæt, kjoler til det tøj, som ikke i øjeblikket er i sæson.

Uanset hvilken by, som du bor i, burde du kunne finde et sted med god lugt. Vi ved i hvert fald, at det er en mulighed i byer som Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg og Odense.

Det er let at finde ud af, om de har god udluftning på et lagerhotel. Du tager bare hen og ser på det og går rundt sammen med dem. Her vil du med det samme kunne lugte, hvis der er noget galt. Hvis der er en dårlig lugt, skal du regne med, at det ville være endnu være, hvis du har dit tøj hængende der de næste seks måneder.

Det samme gælder for møbler og det er selvfølgelig mindre vigtigt, når vi snakker om værktøj og køkkenredskaber.

Det er vigtigt, at du pakker alt godt og sætter en label på den kasse, som du har pakket. På den måde kan du hurtigt finde frem til det, som du skal du bruge. Du kommer til at benytte et self storage ofte, når du bor småt. Derfor er det godt at have sat det hele i system.

Skriv et svar